Deschiderea oficială a Centrului Educațional Atomy Premium Center în Rădăuți

Pe 19 octombrie 2023, municipiul Rădăuți, județul Suceava, a fost martorul deschiderii „Atomy Premium Center”, un centru educațional dedicat promovării produselor coreene de înaltă calitate sub marca Atomy.

Evenimentul de inaugurare a fost organizat sub îndrumarea Danielei Bizgan, managerul centrului, și a reprezentat un moment important pentru comunitatea locală și pentru iubitorii de produse coreene. La acest eveniment deosebit a participat și Stefania Lee, figura cheie în introducerea brandului Atomy în România, alături de domnul Consul Onorific al Republicii Corea, Dumitru Mihalescul. Această inițiativă subliniază legăturile strânse dintre România și Coreea, promovând schimbul cultural și comercial printr-o gamă variată de produse, de la cosmetice la articole de sănătate și bunăstare, toate reunite sub acoperișul noului centru din Rădăuți.


Deschiderea „Atomy Premium Center” în Rădăuți a fost primită cu entuziasm de comunitate, marcând un pas înainte în accesibilitatea produselor coreene de calitate în regiune. Centrul nu doar că oferă o gamă largă de produse Atomy, dar servește și ca un spațiu de educație pentru clienți, unde aceștia pot învăța despre beneficiile și utilizările diferitelor cosmetice coreene.

Inițiativa Danielei Bizgan, împreună cu sprijinul lui Stefania Lee și al domnului Consul Onorific Dumitru Mihalescul, evidențiază importanța colaborării internaționale și a schimbului de cunoștințe.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *