DESCARCĂ APLICAȚIA

DESCARCĂ APLICAȚIA

Expansiune Globală

Trecând dincolo de satisfacția clienților, realizând succesul clienților.

Cu fundamentul filozofiei orientate pe principii, Atomy rescrie istoria marketingului în rețea. Urmărim „Calitate Absolută, Preț Absolut” pentru a ne îndeplini obiectivul final de succes al membrilor.
Atomy va crește continuu pentru a deveni un hub global de distribuție.

Servicii în aplicație
– Mobile Shopping Mall: Comandă și Plată, Livrare
– My Office: vizualizați performanța contului și programul de afiliere, verificați programul seminarelor ATOMY
– Despre noi
– Centrul de asistență pentru clienți

Cum instalați magazinul online ATOMY SHOP pe telefonul dvs.

 1. Deschideți Magazinul de Aplicații: În funcție de dispozitivul dvs., accesați Google Play Store pentru Android sau App Store pentru iOS.
 2. Căutați Aplicația: În bara de căutare a magazinului de aplicații, introduceți „ATOMY Shop” și apăsați pe butonul de căutare.
 3. Selectați Aplicația Corectă: Asigurați-vă că aplicația pe care doriți să o descărcați este cea oficială, verificând numele dezvoltatorului sau editorului.
 4. Instalați Aplicația: Apăsați pe butonul „Instalare” sau „Descărcare” pentru a începe procesul de instalare.
 5. Așteptați Finalizarea Instalării: După ce aplicația a fost descărcată, aceasta se va instala automat pe dispozitivul dvs.
 6. Deschideți Aplicația: Odată ce instalarea este completă, puteți deschide aplicația direct din magazinul de aplicații sau din meniul dispozitivului dvs.
 7. Logați-vă sau Înregistrați-vă: Dacă aveți deja un cont ATOMY, puteți să vă logați. Dacă nu, poate fi necesar să creați un cont nou (pentru solicitare click aici)
 8. Navigați în Aplicație: Explorați interfața aplicației pentru a cumpăra produse, a verifica oferte și a gestiona comenzi.

Asigurați-vă că aveți o conexiune stabilă la internet în timpul procesului de descărcare și instalare. De asemenea, verificați dacă aveți suficient spațiu disponibil pe dispozitiv pentru a instala aplicația.

 1. Daca doriti sa intrati in magazinul online de pe laptop urmariti acest link => https://shop.atomy.com/eu
 2. Daca aveti iOs (iphone) instalati aplicatia => https://apps.apple.com/us/app/atomy-shop/id1637879180?platform=iphone
 3. Daca aveti Android (Samsung, Honor, Oppo, Xiaomi, etc.) aici => https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atomy.android.shop
 4. Pentru a seta limba engleza in aplicatie urmariti urmatorul video => https://atomy-shop.ro/wp-content/uploads/2023/04/Screen_Recording_20230419_143136_Atomy-Shop.mp4

Nu ai cont Atomy? Solicita acum un cont pentru a putea comanda.