Sistemul de afaceri Atomy, denumit „Atomy Success System”, se bazează pe conceptul de „Customer Success” sau „Succesul Clientului”.

Atomy găzduiește diverse seminarii, atât online cât și offline, pentru a sprijini succesul clienților săi. Printre aceste seminarii se numără „Success Academy”, care este un seminar semnătură al Atomy, ținut o dată pe lună și care include sfaturi și metode de succes, ceremonii de promovare, scenarii de viață și diverse performanțe. Seminariile de o zi ale Atomy sunt ținute în fiecare joi și acoperă diverse subiecte, inclusiv introducerea companiei, planul de marketing, introducerile produselor și multe altele. Atomy găzduiește și „Atomy World Success Show”, o emisiune care introduce noutăți despre produse, povești de succes globale și viziunea Atomy din întreaga lume. Atomy Business School este un alt sistem de succes al Atomy, care ajută la înțelegerea caracteristicilor consumatorilor și la dobândirea de expertiză în perioade de schimbare rapidă​.

Atomy utilizează de asemenea o varietate de instrumente online și offline pentru a asigura succesul clienților săi. Acesta include un site oficial, un canal de video care oferă conținut despre știri și produse, o aplicație mobilă care oferă o varietate de servicii, inclusiv Atomy Shopping Mall, Channel Atomy, My Office și informații de la Centrul de Asistență pentru Clienți. De asemenea, există un program educațional numit „Good Morning Atomy” care oferă știri despre produse, cele mai recente știri despre Atomy Korea și global, și conținut care ajută membrii să stabilească direcția afacerii Atomy​​.

Atomy utilizează un sistem binar de marketing care încurajează membrii să construiască o rețea de clienți și membri sub ei, permițându-le să câștige bonusuri și comisioane.

PLAN DE COMPENSARE ATOMY

Planul de compensare al Atomy, este unul dintre cele mai bune de pe piață, plătește 64% în total, 44% este comisionul general și 20% este Mastership Bonus, plus programele de stimulare. Atomy plătește zilnic (cu excepția zilei de duminică) comisionul general de până la 44%, dacă sunt îndeplinite condițiile. Puteți obține până la 1.000 EUR zilnic!

Produse de calitate # 1 – Produsele Atomy sunt de foarte înaltă calitate și funcționează! Oamenii sunt ajutați să aibă o piele mai bună și o sănătate mai bună.
Atomy nu are doar clienți, ci și fani entuziasmați ai produselor lor. Cu siguranță este adevărat în casa noastră, produsele Atomy sunt peste tot.
#2 Prețuri mici – Atomy are prețuri grozave. Te simți bine să împărtășești Atomy cu alții, deoarece prețurile sunt atât de bune și nu simți că profiti de oameni. De asemenea, produsele de îngrijire a pielii nu pot fi depășite atât în calitate, cât și în preț.
#3 Fără taxe de aderare – Atomy este liber să se alăture și nu există obligații lunare de cumpărare.
#4 Fără livrare automată – Atomy crede că le permite oamenilor să cumpere ce și când doresc.
#5 Oportunitate de a face bani / Venit rezidual – Atomy are un plan de compensare foarte ușor, așa cum este detaliat mai jos. Pentru a vă califica pentru a începe să câștigați comisioane, trebuie doar să acumulați cel puțin 10k PV, ceea ce înseamnă aproximativ 30 USD în produse! Apoi, pentru a vă menține abonamentul activ, trebuie doar să cumpărați un produs în termen de 12 luni.
#6 Grup internațional nelimitat – Cu Atomy, numărul de persoane din grupul tău este nelimitat. O achiziție făcută de la orice persoană din orice țară din grupul dvs. acumulează aceleași puncte. De asemenea, aveți un singur ID de membru pentru întreaga lume și puteți să vă diversificați veniturile pentru a include și alte țări pe măsură ce se deschid către Atomy.
# 7 Nu ești singur – Cu Atomy nu ești singur în construirea grupului tău. Persoanele dintr-un grup în care vă aflați, fie deasupra, fie dedesubt, puteți adăuga persoane în grupul dvs. Alăturându-vă grupului nostru, vă putem oferi instruirea, instrumentele și resursele pentru a vă ajuta să reușiți.

Aderarea la Atomy

PV-ul tău personal nu dispare niciodată și se acumulează întotdeauna. Nu este nevoie să continuați să cumpărați produse doar pentru a vă primi comisioanele ca în alte companii.

Dacă nu îndeplinești calificările în următoarea perioadă de 2 săptămâni, păstrezi titlul, dar nu primești bonusul de nivel, dar primești bonusul pentru care te califici dacă există.

Deoarece sunt mai puțini oameni pe măsură ce nivelul de Mastership crește, procentul scade, așa că cea mai mare parte din PV merge către Masters de vânzări. Procentele sunt Sales Master 10%, Diamond Master 5%, Sharon Rose Master 2%, Star Master 1,2%, Royal Master 1%, Crown Master 0,3%, Imperial Master 0,2%.

De două ori pe lună veți primi un bonus în numerar în funcție de nivelul de masterat calificat. Modul în care funcționează este că Atomy calculează PV total al companiei pentru acea jumătate a lunii și îl înmulțește cu procentul nivelului de Mastership (Sales Master este de 10%, de exemplu) și îl împarte la numărul din acel nivel de Mastership. Deci, de exemplu, să presupunem că sunteți un Sales Master și PV total al companiei pentru 15 zile este de 5 miliarde. Ei iau 10% din 5 miliarde, adică 500 de milioane și îl împart la numărul de Sales Masters, adică 1.000, ceea ce este egal cu 500.000 de won coreeni, adică aproximativ 400 EUR per Sales Master de două ori pe lună.

Bonus de Master de două ori pe lună

  • Sales Master – Un set Atomy Absolute + Un set Evening Care
  • Diamond Master – Un set Atomy Absolute + Un set Evening Care + Bonus 750 Eur
  • Sharon Rose Master – 2 bilete avion + Bonus 1650 Eur
  • Star Master – 4 bilete avion + Bonus 7500 Eur
  • Royal Master – 4 bilete avion + Bonus 37.000 Eur + 1.500 Eur pentru închiriere mașină
  • Crown Master – 4 bilete avion + Bonus 225.000 Eur + 3.700 Eur pentru sponsorizări + 1 mașină de lux
  • Imperial Master – 4 bilete avion + Bonus 740.000 Eur + 12.o00 Eur card de cumpărături + 1 mașină de lux & șofer + asistent personal

Toate produsele au PV, care se cumulează în funcție de comenzile dvs. Fiecare produs are un anumit număr de PV.

GPV = Punctaj acumulat pe grup

Acumularea de puncte se face pe fiecare picior (stang si drept) in parte. La fiecare Match de 300.000 de GPV pe fiecare membru (stang + drept) veți primi comisionul aferent.

Simplificat: Un Distribuitor are nevoie de minim 10.000 PV (puncte personale) + 300.000 GPV (piciorul stang) + 300.000 GPV (picioarul drept) pentru a beneficia de comisionul de la prima treapta.

Comisionul se aplica zilnic, în funcție de câte MATCHURI (potriviri între piciorul drept și cel stâng există)
Mai jos vedeți Grila de bonusare
atomy-clase-dealership